Formater WindowsDu synes at din computer er gået hen og blevet lidt langsomt her på det sidste. Den starter langsomt op og den er længere tid om at åbne diverse programmer man nu har.

Du vil rigtig gerne have at den bliver sit gamle jeg igen og kører som da du fik den. Dette kan du få hvis du formater Windows eller din computer er det jo. Det er faktisk meget nemt at gøre dette.

Formater Windows

Du skal gøre lidt før du går igang med vores lille guide.

1. Du skal lave en backup af alle de ting du gerne vil have med over på din “nye” computer. Du skal have en ekstern harddisk hvor du kan overfører de filer du gerne vil have med, f.eks. billeder, video, dokumenter og så videre.

2. Du skal finde din cd key / produktnøgle til det system du har. Du har nok en af disse systemer, Windows XP, Windows Vista eller Windows 7. Nogle gange sidder nøglen på siden eller i bunden af computeren. Ellers finder du den på den cd der følger med.

3. Du skal nu igang med at formater Windows. Du skal sætte din cd i cd-drevet(hvis du har fået sådan en med) derefter skal du følge en af disse guides for at formater Windows – formater Windows XP, formater Windows Vista eller formater Windows 7.

Så nu skal du bare i kast med en af ovenstående guides, og din computer vil være som god som ny bagefter.
Efter du har formateret og installeret dit Windows igen skal du igennem hele opstart og installationsfasen af programmer som din computer skal have. Der er de vigtige som skal installeres og dem som du selv skal bruge.

En guide til denne fase vil snart komme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (3 votes cast)
Formater Windows, 3.0 out of 5 based on 3 ratings

Vi skriver guides til hvordan du installer Windows på din maskine. Vi fortæller også hvordan du formater den hvis den har brug for at blive boosted lidt op igen.

Posted in Artikler